26 C
Poreč
Petak, 3 srpnja, 2020
iVijesti banner
Naslovnica SPORT Porečani kreću za Imbriovec. Šuran: Dečki su spremni i jedva čekamo da...

Porečani kreću za Imbriovec. Šuran: Dečki su spremni i jedva čekamo da krene utakmica

Porečani spremni dočekuju sutrašnje pretkolo Kupa Hrvatske u kojemu ih očekuje 430 kilometara dugo putovanje u Imbriovec kod tamošnjeg Borca.

Vidljivo je da se trener Šuran spremio, kad su u pitanju informacije o protivniku:

„Nešto smo se raspitali, da. U posljednjoj utakmici dobili su Viktoriu 7:2 i jako su opasni prema naprijed. Posebno ta prednja trojka koju predvodi Bojan Vrućina. Uz to, imaju još jednog mladog veznjaka, bivšeg igrača Međimurja i Varaždina, koji je odličan tehnički. Prema naprijed su brzi i kombinatorni, ali se nadamo da će nam ostaviti mjesta iza obrane pa bi mogli iskoristiti kontre i polukontre“, kaže

Šuran pa nastavlja:

„Igramo u 16 sati, sigurno će biti velike vrućine, ali kako nama, tako i njima. Idemo ostvariti što bolji rezultat, dečki su spremni i jedva čekamo da krene utakmica.“ Porečani pred sobom imaju naporan tjedan dana. Nakon puta od 430 kilometara tamo i natrag te utakmice između toga, u subotu ih čeka derbi s Novigradom.

No, krenuli su za Imbriovec dan ranije, opremljeni novim majicama i dresovima Pizzerie Diablo na čemu se zahvaljuju i ovim putem. Sigurno je da na put ne kreće David Dujanić zbog poslovnih obaveza, a da će Vedran Radman sjesti na klupu jer još uvijek osjeća bol, iako trenira, pa se s njegovim minutama neće riskirati.

Izvor: istrasport.eu

NAJČITANIJE