22.9 C
Poreč
Srijeda, 23 rujna, 2020
iVijesti banner
Naslovnica AKTUALNO Posljednji predsjednik uprave Uljanik Grupe Emil Bulić pronašao novi posao

Posljednji predsjednik uprave Uljanik Grupe Emil Bulić pronašao novi posao

Posljednji predsjednik uprave Uljanik Grupe Emil Bulić priključio se menadžerskom timu jedne od velike mobilne kompanije – točnije Tele2. Emil Bulić je imenovan na mjestu v.d. financijskog direktora. Kroz aktivnosti na tom poslu moći će se posvetiti financijama poslovanja, na kojem je vjerujemo stručnjak.

I ranije u karijeri bio je na vodećim pozicijama u financijama i kontrolingu, a njegovi kolege uglavnom su imali samo riječi hvale, a posebice kad se radilo o poslovnoj akviziciji Uljanika.

Čak i nakon stečaja u svibnju prošle godine Bulić je tražio načine za oživljavanje brodogradnje u Puli, a aktivno je sudjelovao u planiranju ponovnog pokretanja istog. On je trebao biti ključna osoba u svemu, no iz njegovog iznenadnog odlaska može se zaključiti kako nije sve išlo u željenom smjeru, pa je svoju karijeru nastavio graditi u jednoj od stabilnijih industrija na tržištu.

Emil Bulić

v.d. Financijski direktor
Rođen: 13.05.1975.
Obrazovanje: Fakultet ekonomije i turizma Dr. Mijo Mirković“ u Puli, smjer Financije
Pridružio se Tele2 2020. godine
Zanimljiva činjenica: „Svakodnevni izazovi i mali uspjesi su moj izvor energije, a slobodno vrijeme volim provoditi s djecom, putovati i istraživati.“

Izvor: Tele2.hr

NAJČITANIJE