21.4 C
Poreč
Srijeda, 23 rujna, 2020
iVijesti banner
Naslovnica SPORT Poziv za sve koji žele postati nogometni sudac/sutkinja

Poziv za sve koji žele postati nogometni sudac/sutkinja

Pozivaju se sve zainteresirane kandidatkinje i kandidate da se prijave na tečaj za zvanje nogometni sudac-pripravnik. Ispit za nogometnog suca može polagati osoba koja u vrijeme prijavljivanja za ispit nije mlađa od 16 godina niti starija od 35 godina, piše istrasport.eu.

Ispit ne može polagati:

a) osoba koja ima zapreku za obavljanje dužnosti nogometnog suca temeljem odredbi Zakona o sportu (NN br. 71/2006, 150/2008, 124/2010, 124/2011, 86/2012,94/13, 85/15 i 19/16; nastavno ZS),
b) osoba koja je diskvalificirana odlukom nadležnog tijela vezanog uz sport,
c) osoba za koju nije utvrđena zdravstvena sposobnost za nogometnog suca sukladno Zdravstvenom pravilniku za nogometne suce i instruktore HNS-a.

Potvrde i ocjene o zadovoljavanju traženih uvjeta kandidati su, uz ostale dokumente, dužni dostaviti prije polaganja ispita.

Uz prijavu o polaganju ispita, potrebno je dostaviti:
a) domovnicu (fotokopija),
b) kratki životopis s osvrtom na sportski rad,
c) liječničku potvrdu o zdravstvenoj sposobnosti za sportska natjecanja,
d) uvjerenje da se ne vodi kazneni postupak za kazneno djelo koje se progoni o službenoj dužnosti i koje je počinjeno s izravnom namjerom.

Pozivamo sve zainteresirane kandidatkinje i kandidate da prijavu pošalju na e-mail:nogometni.savez.zupanije.istarske@pu.t-com.hr do 31.10.2019. sa sljedećim podacima: ime i prezime, datum rođenja, mjesto rođenja, adresa stanovanja, broj telefona (mobitela), e-mail adresa.

Točan termin početka održavanja tečaja za nogometne suce biti će objavljen na web stranici Nogometnog saveza županije istarske, te putem e-mail-a na adrese prijavljenih kandidata. Svu dokumentaciju potrebno je dostaviti do početka tečaja.

NAJČITANIJE