Predsjednica BPW international Amany Asfor boravi u Puli

Zamjenica istarskog župana Sandra Ćakić Kuhar i zamjenica gradonačelnika Pule Elena Puh Belci u sjedištu Istarske županije , dočekale su predsjednicu BPW International dr. Amany Asfour, koja je u Istru došla dati podršku 3. Forumu BPW AdrionNet. Prijemu je prisustvovala i predsjednica BPW Prvi hrvatski klub Pula Alida Perkov i članica Mojca Tavčar Benčić.

Predsjednica dr. Asfour izrazila je zadovoljstvo što drugi put boravi u Puli a susret je iskoristila kako bi predstavila neke od najznačajnijih aktivnosti organizacije, koja je osnovana 1930 godine i koju predstavlja,

BPW International je svjetska organizacija s podružnicama u više od 100 zemalja, koja se bavi promicanjem i jačanjem ženskog poduzetništva i ravnopravnim položajem žena u društvu. Osvrnula se na katalog projekata BPW članica kojima je cilj odgovoriti na pandemiju COVID-19.

Zamjenica župana zaželjela je dobrodošlicu gošći, zahvalivši joj da je došla podržati klub BPW Pula i 3. Forum, koji će se održati 2. listopada u Puli.

Istarska županija niz godina podržava klubu BPW Pula, predsjednicu Alidi Perkov i sve članice. Želja nam je biti snažnom regijom koja podupire žensko poduzetništvo pa stoga i pozdravljamo održavanje 3. Foruma koji će doprinijeti jačanju i umrežavanju istarskih poduzetnica“, rekla je Ćakić Kuhar.

Zamjenica gradonačelnika Pule naglasila pohvalno sve što BPW International radi, posebice u vremenima COVID-19 krize. Zahvalila se i na katalogu koji će prema njezinim riječima biti od pomoći pulskim poduzetnicima u suočavanju s trenutnim gospodarskim poteškoćama.

Predsjednica BPW – Prvi hrvatski klub Pula Perkov zahvalila se na podršci Istarskoj županiji i Gradu Puli, te predsjednici Asfour što se odazvala pozivu da sudjeluje na Forumu. Predsjednici BPW International dr. Amany Asfour uručena je titula počasne članice BPW Prvog hrvatskog kluba Pula a Ćakić Kuhar i Puh Belci dobile su certifikate o počasnom članstvu u BPW Pula. (iV)