7.8 C
Poreč
Ponedjeljak, 27 siječnja, 2020
iVijesti banner
Naslovnica ISTRA Prvi međunarodni sajam graditeljstva opremanja i uređenja otvara vrata u Poreču

Prvi međunarodni sajam graditeljstva opremanja i uređenja otvara vrata u Poreču

Od 18. do 21.rujna ove godine u Porečkoj dvorani Žatika održati će se 1. međunarodni sajam graditeljstva i uređenja PromoArh u organizaciji Studio 053 iz Poreča.

Na površini od 2.500 četvornih metara dvoranskog i 500 četvornih metara vanjskog prostora svoje mogućnosti u graditeljstvu i opremanju te uređenju prostora pokazat će 70 izlagača iz Hrvatske, Slovenije, Italije, Austrije, Mađarske, Njemačke i Rumunjske.

Ovo je značajna manifestacija za Istru i Hrvatsku koja će omogućiti svim zainteresiranim subjektima uključenim u projektiranje, građenja i opremanje da na jednom mjestu dobiju sve informacije za svoje potrebe kada je u pitanju tehnologija, i trendovi graditeljstva, rekla je na konferenciji za novinare direktorica sajma Ivana Štiković.

Ovaj sajam se otvara na pravom mjestu budući Poreč posljednjih godina gradi na svim razinama, rekao je gradonačelnik Poreča Loris Peršurića naglasivši zadovoljstvo da se Poreč sve više okreće otvaranju sajmova koji doprinose razvoju. Veseli me da će na prvom sajmu graditeljstva sudjelovati vrhunski stručnjaci što daje dodatnu snagu i vjerodostojnost 1. sajmu graditeljstva, rekao je gradonačelnik Poreča Loris Peršurić.

Pressci uoči otvaranja 1. sajma graditeljstva u Poreču prisutna je bila i Nada Orbanić Sapundžić, predsjednica strukovne grupe arhitekata pri HGK ŽI koja je pohvalila organizatora sajma koji se potrudio spojiti znanje, iskustvo i ideje u građevinarstvu.

Otvaranje sajma PromoArh održat će se u srijedu 18. rujna u 12 sti ispred dvorane na Žatiki, a ulaz na sajam će biti besplatan.

NAJČITANIJE

- Advertisement -