17.5 C
Poreč
Četvrtak, 24 rujna, 2020
iVijesti banner
Naslovnica ISTRA Prvi međunarodni sajam graditeljstva u Poreču otvorio je svoja vrata

Prvi međunarodni sajam graditeljstva u Poreču otvorio je svoja vrata

U nazočnosti predsjednice županijske HGK Pula Jasne Jaklin Majetić, predsjednika Obrtničke komore IŽ Roberta Momića, direktorice sajma Ivane Štiković, direktora tvrtke Studio 053 Franka Štikovića i brojnih izlagača, gradonačelnik Poreča Loris Peršurić otvorio je u dvorani na Žatiki 1.međunarodni sajam graditeljstva, opremanja i uređenja.

Porečki gradonačelnik pozitivno se izrazio o organiziranju sajma o njegovom sadržaju izrazivši nadu da će sajam «uloviti» tradiciju.

Tijekom četverodnevnog trajanja bit će održana panel predavanja i seminari uz sudjelovanje brojnih stručnjaka u graditeljstvu.

Prvi sajam graditeljstva, opremanja i uređenja značajna je manifestacija koja će omogućiti svim zainteresiranim subjektima koji su uključeni u proces projektiranja, građenja, opremanja i uređenja objekata da  na jednom mjestu  doznaju sve potrebne informacije za svoju graditeljsku aktivnost i da se upoznaju s novim tehnologijama i trendovima u gradnji.

Na prvom međunarodnom sajmu u Poreču predstavit će se na 2.500 četvornih metara unutarnjeg i 500 metara vanjskog izložbenog prostora 70 izlagača iz Hrvatske, Austrije, Slovenije, Italije, Mađarske, Njemačke i Rumunjske. Sajam je otvoren od 10 do 19 sati, a posljednjeg dana, u subotu do 17 sati.

NAJČITANIJE