27.5 C
Poreč
Subota, 11 srpnja, 2020
iVijesti banner
Naslovnica POLITIKA Pula - mjesni izbori: nadmoćna pobjeda IDS-ove koalicije

Pula – mjesni izbori: nadmoćna pobjeda IDS-ove koalicije

Koalicija „Za Pulu – Forza Pola“ ostvarila nadmoćnu pobjedu na izborima za mjesne odbore u Puli, stoji na stranicama Pule. 

PULA – Na izborima za Vijeća mjesnih odbora Grada Pule koji su održani jučer, koalicija „Za Pulu – Forza Pola“ odnijela je pobjedu u 13 od 16 mjesnih odbora te je osvojila 91 od  ukupnih 146 vijećničkih mandata.

Zadovoljstvo ovakvim rezultatima iskazao je predsjednik gradske podružnice IDS-a Pula Robert Cvek, koji se tom prigodom zahvalio svim građanima koji su izašli na izbore.

“Bez obzira što je odaziv tradicionalno slabiji u odnosu na druge izbore, ovi su izbori važni.”, kaže Cvek.

Istaknuo je da kao koalicija mogu biti iznimno zadovoljni rezultatima, angažmanom svih članova koji su sudjelovali na izborima, a ponajviše što su građani prepoznali dosadašnji rad i kvalitetan program za naredni mandat.

“Koalicija Za Pulu – Forza Pola, koju čine IDS, Istarska stranka umirovljenika, GLAS i Zeleni savez – Zeleni, osvojila je većinu u 81 % svih mjesnih odbora, odnosno 62,3 % svih vijećničkih mjesta.”, naglasio je Cvek dodajući da iza ovih brojki stoji povjerenje i potpora građana Pule prema radu mjesnih odbora te gradske uprave općenito.

Predsjednik IDS-a i gradonačelnik Pule Boris Miletić zahvalio se svim građanima koji su izašli na izbore, posebice onima koji su prepoznali rad i napore IDS-a kako bi se ravnomjerno razvijali svi kvartovi u Puli.

“Veliko hvala svim članovima, volonterima i simpatizerima koji su doprinijeli ostvarenju ovog odličnog izbornog uspjeha.”, kaže Miletić te za kraj poručuje: “Čestitke svima koji su danas izabrani u vijećima mjesnih odbora. Bez obzira na kojoj su listi izabrani u gradskoj upravi imat će istinskog partnera i prijatelja.”

 

Rezultate izbora možete pogledati OVDJE.

NAJČITANIJE