30.2 C
Poreč
Subota, 11 srpnja, 2020
iVijesti banner
Naslovnica ISTRA Radionica: 'Osnove digitalne fotografije' u Motovunu

Radionica: ‘Osnove digitalne fotografije’ u Motovunu

Udruga fotografa Fotovun iz Motovuna poziva sve zainteresirane građane, srednjoškolce, studente, ljubitelje fotografije i sve one koji žele učiti o fotografiji na radionicu „Osnove digitalne fotografije“, koja započinje 14. ožujka 2020. godine u 15 sati, u vijećnici Općine Motovun na adresi Trg Andrea Antico 1, stoji u priopćenju.

Radionica će se održavati na istoj adresi tijekom dva subotnja termina u trajanju od 15.00 do 20.00 sati (uključujući stanku za kavu od 30 minuta), a sastojati će se od teoretskog i praktičnog dijela (ukupno 10-ak sati radionice).

Svi zainteresirani su dobrodošli, bez obzira na razinu znanja iz područja fotografije. Oni polaznici bez ikakvog znanja iz područja fotografija, no s velikom željom za učenjem, imati će priliku od samog početka puno naučiti, a polaznici s nešto više znanja moći će utvrditi gradivo i nadograditi ga novim znanjima.

U želji da se odgovori društvenim potrebama, te da se potakne kvalitetnije korištenje digitalne fotografske tehnologije koja već godinama nije privilegija profesionalaca, čak niti zahtjevnih hobista, nego opće dobro – Udruga fotografa Fotovun organizira radionicu fotografije s ciljem promocije fotografije i podizanja razine znanja o fotografiji među zainteresiranim polaznicima. Po završenoj radionici polaznici će dobro upoznati i biti osposobljeni koristiti svoj digitalni fotoaparat na najbolji mogući način uz upoznavanje osnovnih pravila i smjernica iz područja fotografije te će moći prilikom eventualne kupovine odabrati odgovarajući aparat i adekvatnu dodatnu fotografsku opremu ovisno o željama i potrebama. Stečena znanja na kraju radionice podići će kvalitetu fotografija kod svih polaznika, steći će se znanja iz različitih smjerova fotografije (pejzaži, portreti, pokret, koncerti, macro i dr.), kao i znanja o osnovnoj obradi fotografija.

Cijena radionice je 400,00 kn za oba termina (ukupno 10-ak sati radionice).

Radionica je besplatna za sve polaznike mlađe od 18 godina. Predavači na radionici su iskusniji članovi Udruge fotografa Fotovun. Na radionicu se možete prijaviti putem online prijavnice: https://airtable.com/shrQXwIw3lreS0PQs. Broj mjesta na radionici je ograničen na 20 polaznika/ca, a prijave su otvorene do 10.3.2020. ili do popunjenja raspoloživih mjesta. Više informacija o radionici možete pronaći na službenim web stranicama udruge – www.fotovun.hr

NAJČITANIJE