6.6 C
Poreč
Nedjelja, 19 siječnja, 2020
iVijesti banner
Naslovnica SPORT Rukomet: Drama u Umagu, bodovi u Ploče

Rukomet: Drama u Umagu, bodovi u Ploče

Veoma neizvjesna i napeta utakmica odigrala se u umaškoj dvorani, a nažalost domaćih navijača, bodovi odlaze za Ploče. Rukometašice Dalmatinke uspjele su pred kraj susreta “okrenuti” rezultat i slaviti, piše istrasort.eu.

U 13. minuti Jajčević zabija za 8:5 i činilo se kao da bi susret mogao u željenom smjeru za domaće. Međutim, Dalmatinke se vraćaju i na predah se odlazi samo s golom prednosti.

Nastavak je donio pravu dramu, dovoljno je reći da nitko nije vodio dva razlike, a posljednju prednost Umažanke imaju u 54. minuti nakon čega su morale stizati vodstvo gošći. Uspjele su to nekoliko puta, ali u posljednjoj minuti Klarić zabija za konačnih 28:29.

Kod domaćih najbolja Ana Jajčević s 11 pogodaka i samo jednim promašajem, a odlična je bila i Nataša Miočinović sa sedam golova, također uz samo jedan promašaj. Gopće je predvodila Andrea Klarić s osam golova.


UMAG – Stella Maris – I HŽRL – 7. KOLO
SUCI: Josip GAGULA – Mirko ZORKO (oba Zagreb9

UMAG – DALMATINKA 28:29 (14:13)

UMAG: Pratljačić I., Pratljačić M., Plahinek 2, Kernjus, Mataija 3, Miočinović 7, Jajčević 11 (4), Pavković, Blašković, Bunić 5, Markežić, Kremer
Sedmerci: 4/5, Isključenja: 6 minuta (Plahinek 2, Imamović 2, Pavković 2)
Trener: Bruno Maros

DALMATINKA: Sršen, Jarak 1, Sušak 1, Zelić 1, Barbir 1, Žderić M. 3, Šendo, Oršulić 3 (2), Družijanić, Žderić I., Čupić, Klarić 3, Krilić, Jelčić
Sedmerci: 2/2, Isključenja: 6 minuta (Barbir 4, Oršulić 2)
Trener: Ivan Jerković

NAJČITANIJE

- Advertisement -