6.6 C
Poreč
Nedjelja, 19 siječnja, 2020
iVijesti banner
Naslovnica SPORT Rukomet: Kozala potukla Labinjane

Rukomet: Kozala potukla Labinjane

Rukometaši Rudan Labina su u Rijeci poraženi od, dojam je, trenutno kvalitetnije momčadi Kozale. Naime, konačnih 29:27 skriva dominaciju koju su Dunatovi momci pokazali kroz današnjih 60 minuta, piše Istrasport.eu.

Krenulo je odlično za hrabre i odlučne goste pa semafor pokazuje u jednom trenutku 8:11. Ipak, na predah se odlazi u egalu, a nastavak donosi jednosmjernu ulicu pa je u jednom trenutku, u 56. minuti, bilo čak 29:23.

Recimo i da je Tomislav Karaula podosta rano, u 39. minuti dobio treće isključenje te je morao napustiti igru i obranu Labinjana. Zaslužena pobjeda Kozale, a Labinjani se sada okreću domaćem srazu protiv Trogira.

Kod domaćina najbolji je bio trenerov sin Dujam Dunato sa šest golova dok je Antonio Tomaš dodao još pet. Za spomenuti je i da je dio utakmice u redovima Kozale odigrao i Karlo Štucin, inače Labinjan, a postigao je i jedan pogodak. Labinjane ponovno predvodio Mario Ratkajec s osam golova dok je Bruno Derossi zabio sedam.


RIJEKA – Dvorana Dinko Lukarić – PRVA HRL JUG – 6. KOLO
SUCI: Josip CEPANEC (Turčin) i Dalibor DRAGOČAJAC (Novska)

KOZALA – RUDAN LABIN 29:27 (12:12)

KOZALA: Dunato A. 2, Bartolović 3, Islamović 4, Polić 2, Ljevar F. 4, Štucin 1, Vukajlović, Dunato D. 6, Sertić, Tomaš 5 (2), Anić, Milih, Balas 2, Schlagenhauf, Pešić, Loparac
Sedmerci: 2/3, Isključenja: 8 minuta (Štucin 4, Dunato D. 2, Dunato A.)
Trener: Darko Dunato

RUDAN LABIN: Derossi 7 (2), Pavlov 1, Brenčić, Zahtila, Gajica 2, Dželili, Karaula 3, Juričić, Petrović, Ratkajec 8 (2), Husejnagić 1, Štingl, Dukić 3, Kostić 2, Hrvatin
Sedmerci: 4/4, Isključenja: 12 minuta (Karaula 6, Ratkajec 4, Dukić 2)
Trener: Mladen Prskalo

NAJČITANIJE

- Advertisement -