24.5 C
Poreč
Utorak, 2 lipnja, 2020
iVijesti banner
Naslovnica nekategorizirano Snažna eksplozija noćas u Poreču; raznijet bankomat

Snažna eksplozija noćas u Poreču; raznijet bankomat

U noći sa srijede na četvrtak raznesen je bankomat HPB-a koji se nalazio s vanjske strane Narodnih novina u sklopu porečkog centra La cop u Ulici Matije Vlašića u Poreču.

POGLEDAJTE VIDEO:

Policija na terenu obavlja očevid, a cijelo područje opasano je trakama. Nakon eksplozije poslovnica Narodnih novina u cijelosti je izgorjela. Srećom, nitko nije ozlijeđen. Požar su ugasili vatrogasci. Okolne kuće nisu oštećene.

Policija intenzivno traga za počiniteljima.

Porečka je policija prije same eksplozije bankomata, noćas oko 2 sata zaprimila i dojavu o provali u poslovnicu banke u Taru. Na mjesto događaja odmah je upućeno više vozila, a obavljen je i očevid te utvrđeno da iz banke nije ništa otuđeno.

Planuo automobil

Policija je noćas oko 2.25 sati zaprimila i dojavu o požaru vozila u Vabrigi. Utvrđeno je kako je izgorio automobil Peugeot u vlasništvu 52-godišnjaka. Sumnja se da bi taj slučaj mogao biti povezan sa dizanjem bankomata u zrak u Poreču, pogotovo što mjesta Tar i Vabrigu koji su sastavni dio istoimene općine dijeli samo državna cesta koja od Poreča vodi ka Novigradu.

Policijski službenici će tijekom dana obaviti očevid kako bi se utvrdio uzrok požara, prenosi 24 sata.

Foto: Ivan Grgat/24 sata

video: 24 sata

NAJČITANIJE