17.2 C
Poreč
Petak, 10 srpnja, 2020
iVijesti banner
Naslovnica ISTRA Sramotno: Nivio Stojnić (IDS) načelnik prostak vodi općinu sa najvećim prihodom...

Sramotno: Nivio Stojnić (IDS) načelnik prostak vodi općinu sa najvećim prihodom po glavi stanovnika u Hrvatskoj

Načelnik Općine Tar Vabriga Nivio Stojnić je prostački i potpuno neprimjereno svojoj funkciji reagirao danas tijekom telefonskog razgovora s novinarkom Chiarom Bilić, piše Glas Istre.

Naime, na njezino pitanje o njegovim imovinskim karticama, što je tema o kojoj Glas Istre već duže vrijeme izvještava, Stojnić je novinarki Bilić rekao da “mu po..ši k…c”.

– Nazvala sam gospodina Stojnića danas oko 11.40 sati da ga upitam zašto u svojoj imovinskoj kartici nije naveo svoj OPG. On je na to u više navrata ponavljao istu prostotu – “oćete mi po…iti k…c, možete mi po…iti k…c”. Ja sam ga potom upitala ako to znači da mi neće odgovoriti na pitanje, a on je i dalje ponavljao istu rečenicu. Tu je naš razgovor završio, kaže Chiara Bilić, koja o slučaju Stojnić izvještava posljednjih tjedana.

Naime, u Stojnićevim imovinskim karticama ima više nedoumica i nelogičnosti. Neprijavljivanje OPG-a, što je bio i povod za ovaj telefonski poziv, najnovija je u nizu.

– Kao i inače, željela sam objektivno izvijestiti o imovinskim karticama načelnika Stojnića, zbog čega sam ga i zvala, da pojasni što je bilo s tim OPG-om. Iznenadila me njegova reakcija budući da je do sada bio uglavnom smiren i ljubazan, rekla je novinarka Glasa Istre Chiara Bilić.

Više o tome tko je Nivio Stojnić, načelnik kojeg je mještanin optužio za prijetnju teškim tjelesnim ozljedama pročitajte OVDJE

NAJČITANIJE