27.5 C
Poreč
Subota, 11 srpnja, 2020
iVijesti banner
Naslovnica SPORT Tanka igra hrvatskih rukometaša protiv rukometaša Bosne i Hercegovine

Tanka igra hrvatskih rukometaša protiv rukometaša Bosne i Hercegovine

U drugom kolu ovogodišnjeg Croatia cupa 2020, rukometaši Hrvatske izborili su remi, 33:33 ( 18:17) protiv suparnika iz Bosne i Hercegovine.

Više od 2.500 gledatelja i navijača u porečkoj dvorani na Žatiki pripremilo je odličnu atmosferu za prvi nastup hrvatskih rukometaša na ovogodišnjem Croatia cupu. No, igra reprezentacije Hrvatske nije bila na očekivanoj razini.

Od prve minute utakmice rukometaši BiH imali su inicijativu i tijekom većeg dijela prvog poluvremena imali su rezultatsku  prednost i sa dva gola razlike u svoju korist. U tridesetoj minuti prvog poluvremena imali su remi 17:17 no u posljednjoj sekundi Hrvatska je «zatvorila» prvo poluvrijeme s golom više u svoju korist, 18:17.

Drugo poluvrijeme «otvoreno» je s rezultatskim izmjenama, gol više, na jednu ili drugu stranu, a u posljednjoj minuti utakmice hrvatski rukometaši imaju gol više u svoju korist, 33:32, no rukometaši BiH s zvukom sirene za kraj utakmice postižu pogodak, 33:33.

Puleni izbornika Lina Červara imali su «tanku igru», posebno u obrani, što je nakon utakmice rekao i Červar naglasivši da «obrana nije bila dobra i da ekipa s tankom obranom ne može odigrati dobru utakmicu»   Hrvatski rukometaši su protiv BiH odigrali loše iako su tijekom drugog poluvremena imali rezultatsku prednost i od četiri pogotka što nisu znali sačuvati. (iV)

Dvorana  Žatka. Croatia cup, Hrvatska – Bosna i Hercegovna 33:33 ( 18:17)  Suci: Gubca, Milošević.

HRVATSKA : Marić, Duvnjak, Hrstič, Stepančić, Horvat, Šarac, Karačić, Vekić, Musa, Mamić, Cindrć, Matanović, Mandić, Ravni, Martinović, Šipić, Šego, Ašanin.

BiH : Grahovac Ovčina, Perič, Hercag, Tarabochia, Burić, Panić, Mandić, B.Burić, Haseljić, Terzić, Karačić, Prce, Vranješ, Malnović, Hamidović, Predragović, Vegar.

Foto 51232
« 1 od 26 »

NAJČITANIJE