10.7 C
Poreč
Utorak, 25 veljače, 2020
iVijesti banner
Naslovnica AKTUALNO Tenisice sa Isusom kupuju svi, bez obzira na astronomsku cijenu!

Tenisice sa Isusom kupuju svi, bez obzira na astronomsku cijenu!

Tenisice Nike sa stvarnom svetom vodom u đonovima koštaju čak 3000 dolara (oko 20.000 kuna), a sve su rasprodane u samo nekoliko minuta od puštanja u prodaju.

Isusove cipele” izrađene su od 100% lakirane vune dok su vezice isprepletene raspelom, piše poslovni.hr.

Čudesne cipele izradila je dizajnerska tvrtka MSCHF sa sjedištem u Brooklynu, koja je stvorila oko dvije desetine proizvoda kao način trolanja „kulture kolaboracije“, naveo je šef trgovine Daniel Greenberg za The New York Post.

„Pomislili smo na kolaboraciju hladnog čaja Arizona i Adidasa, gdje su prodavali cipele koje su reklamirale tvrtku za pića koja prodaje ledeni čaj“, usporednio je Greenberg. “Tako smo htjeli dati izjavu o tome kako je  kultura kolaboracije postala apsurdna.”

Da bi to napravili, počeli je s “jednom od najutjecajnijih ličnosti u povijesti”, Isusom Kristom.

“Pitali smo se kako bi izgledala kolaboracija s Isusom Kristom? Kako sam Židov, jedino što sam znao bilo je da je hodao po vodi.”

Sveta voda ubrizgana u potplat Air Max 97 potječe iz rijeke Jordan. “Imam prijatelja u Izraelu”, rekao je Greenberg u vezi toga – i blagoslovio ju je svećenik.

Kako bi promovirao svoje cipele, MSCHF je prethodno poslao šest pari tenisica YouTuberima i drugim zvijezdama, poput repera A $ AP Rocky.

Cipele nisu ni u kom dijelu povezane s Nikeom – MSCHF je tenisice kupio po maloprodajnoj cijeni i ručno ih dizajnirao. MSCHF planira izbacivati kontroverzne proizvode poput ovog svakog mjeseca.

“Ali ovo je bila najsvetija od svih kolaboracija”, naveo je šef prodaje tvrtke, piše poslovni.hr.

NAJČITANIJE

Smatrate li da Nivio Stojnić, bez obzira na ispriku, treba nakon seksističko – vulgarnog ispada podnijeti neopozivu ostavku ili smatrate da i dalje može obnašati dužnost načelnika Općine Tar Vabriga?