29.8 C
Poreč
Utorak, 11 kolovoza, 2020
iVijesti banner
Naslovnica ISTRA Tony Cetinski otkrio čime se bavi dok je u izolaciji sa ženom...

Tony Cetinski otkrio čime se bavi dok je u izolaciji sa ženom i punicom

Jedan od najvećih domaćih pjevača, 50-godišnji Tony Cetinski se očito preporodio otkako je preselio u Istru. Naime, osim stvaranja nove glazbe, pjevač ovih dana sa suprugom Dudom i punicom uživa na svježem zraku, a da ne bježi od novih izazova dokazao je u obiteljskom vrtu. Naime, na društvenim mrežama se pohvalio kako vrijeme provodi baveći se zemljoradnjom, donosi Story.

‘Uz poštivanje mjera socijalne distance naše bio selo i naš bio vrt spremni za sadnju nakon prve kiše koju čekamo’, poručio je glazbenik na Instagramu uz fotografiju na kojoj pozira uz traktor. Ipak, priželjkivana kiša nije stigla pa je dan kasnije ipak odlučio uzeti stvari u svoje ruke te postaviti crijeva za navodnjavanje, što je potkrijepio novim setom fotografija.

‘Navodnjavanje spremno. Još malo i naš bio vrt bit će spreman za sadnju. Juhuhu!’, poručio je novopečeni poljoprivrednik, dok se njegovi obožavatelji nisu trudili sakriti oduševljenje u komentarima. ‘Život moje bake je bio takav i sad bi i ja tako ali nije moguće. Duda i ti uživajte u mirisu zemlje i ljepoti biljaka, pjevu ptica i plavetnilu neba. Neprocjenjivo’, ‘koji si ti kralj. Takva zvijezda, a bez kompleksa’, ‘ovako barem znaš što si sadio i što jedeš’, samo su neki od istaknutih komentara na profilu pjevača.

NAJČITANIJE