12.6 C
Porec
Nedjelja, 15 prosinca, 2019
iVijesti banner
Naslovnica CRNA KRONIKA Ubojica koji je ubio Nijemca kod Pule tvrdio da dolazi iz treće...

Ubojica koji je ubio Nijemca kod Pule tvrdio da dolazi iz treće galaksije

U utorak kasno navečer na Fažanskoj cesti nedaleko od Pule nožem je teško ranjen 23-godišnji njemački državljanin Patric Bessinger iz Bavarske koji je tijekom noći podlegao fatalnim ozljedama u pulskoj bolnici. Nakon krvavog zločina ubojica je pobjegao s mjesta zločina, ali ga je policija sat i pol nakon ubojstva locirala i uhitila, piše Jutarnji.

Uhićenje se dogodilo usred kampa Brioni na Puntižela i to ispred gostiju iz Beograda koji su nam ispričali kako je to izgledalo. “Ovdje je bilo 20-ak policajaca i uhitili su tog čovjeka koji je inače boravio u kampu. Mi smo mislili da je riječ o pretresu zbog droge. No, bilo nam je neobično da je bilo toliko policajaca na terenu. Tek kasnije smo shvatili da se radi o uhićenju zbog pokušaja ubojstva, a danas ujutro čitamo da je taj mladić preminuo”, tvrde nam gosti kampa. Ubojica je uhićen sa psićem, gosti nam kažu da je u 30-im godinama, neobično izgleda i ima dreadlockse, piše Jutarnji.

“Policiji je tvrdio da ima svoja prava i da ne zna zašto ga uhićuju. Najprije je rekao da je iz Zagreba, pa da je iz Slavonije, pa da će zvati roditelje u Zadar. Čuli smo i da nije sav svoj. Cure u kafiću gdje je zalazio tvrde da im je govorio da dolazi iz treće galaksije. Očigledno nije bio baš sav svoj. Tvrdio je – ja sam bog, zato je nama dobro. Ne znamo je li bio pod utjecajem droga”, vele nam turisti koji su tu večer vidjeli policiju i kod restorana Lavanda gdje je nesretni Nijemac sa svojim društvom išao potražiti pomoć. “Vidjeli smo da se nešto događa jer je tamo bila i hitna i policija. Bilo je sedmero-osmero ljudi na terasi. Tek kada je policija došla u kamp shvatili smo da se radi o tome. Nismo čuli koji je motiv ubojstva”, kažu sugovornici, piše Jutarnji.

Foto: Danijel Bartolić/ Vojko Bašić/Cropix

 

NAJČITANIJE

- Advertisement -