6.7 C
Poreč
Ponedjeljak, 18 siječnja, 2021
iVijesti banner
Naslovnica AKTUALNO Umaški nogometni kamp je u punom pogonu

Umaški nogometni kamp je u punom pogonu

Umag radi na podizanju kvalitete nogometnih terena, u sportskom kampu Stella Maris u kojem, za sada, ima četiri travnata i jedan teren s umjetnom travom a u krugu od pet kilometara nalazi se još šest travnatih i jedan teren s umjetnom travom.

Umag je prepoznat kao odlično središte, s obzirom i na kvalitetan hotelski smještaj, kao baza za zimske pripreme mnogih europskih nogometnih klubova. Zimske pripreme u umaškom nogometnom kampu trenutno obavljaju klubovi HNK Rijeka, 1. FC Slovačko (CZ), Budafoki MTE (HUN) i SK Sturm Graz (AUT) a do kraja mjeseca veljače očekuje se dolazak još europskih prvoligaških i drugoligaških klubove koji će zimske pripreme obaviti u Umagu.

Tijekom zimskih priprema klubova u Umagu će se održati i turnir za mlade, Umag Trophy, na koji su dolazak već potvrdile ekipe Juventusa i Bayern Munchena. U planu je daljnji razvoj sportskog centra Umag i izgradnja terena, budući su mogućnosti velike, pa će Umag narednih godina pojačati svoju zimsku sportsku bazu za prijem brojnih nogometnih klubova. (iV)

 

NAJČITANIJE