25.5 C
Poreč
Petak, 10 srpnja, 2020
iVijesti banner
Naslovnica AKTUALNO USKOK i policija u velikoj akciji uhićenja u Bujama

USKOK i policija u velikoj akciji uhićenja u Bujama

Uhićenja u sklopu kriminalističkog istraživanja provodi PU istarska u koordinaciji s USKOK-om, Odsjekom u Rijeci, a navodno se radi o utaji poreza, pišem 24 sata.

Više je ljudi uhićeno u utorak na području Istre u sklopu velikog kriminalističkog istraživanja kojeg Policijska uprava istarska provodi u koordinaciji s USKOK-om, točnije riječkim odsjekom.

Informaciju nam je potvrdila i glasnogovornica PU istarske Nataša Vitasović, no zbog istrage koja je u tijeku, više pojedinosti nije nam željela iznositi.

Kako neslužbeno doznajemo trenutno je uhićeno pet osoba, po jedna na području Zagreba i Poreča, dok je ostalo troje sa područja Buja. Svi oni zajedno bili su povezani u grupu koja je utajila porez, a vezani zajedno preprodajom automobila.

U Bujama policija trenutno pretražuje poslovne prostore tvrtke PD Auto marketing, a više bi informacija trebalo očekivati se uskoro.

Uhićenja u sklopu kriminalističkog istraživanja provodi PU istarska u koordinaciji s USKOK-om, Odsjekom u Rijeci.

Riječki Uskok i istarska policija su u utorak u Bujama pretresli nekoliko objekata, od obiteljskih kuća do ureda poduzeća PD Auto Marketing. Navodno je prema neslužbenim informacijama riječ o utaju poreza, a istražitelji su cijelo jutro bili prilično zauzeti oko pregleda. Naime, od ranijih sati prvo su posjetili kuću u kojoj živi D. D. koji je ujedno jedan od agenata u auto kući, dok su se nešto kasnije istražitelji preselili u auto kuću gdje su nastavili s pregledom.

Auto kuću naime vodi K. M. koja je ranije bila u ljubavnoj vezi sa D. D., a od kada je ona preuzela vođenje auto kuće njezin bivši dečko radi kod nje kao agent prodaje.

NAJČITANIJE