22.2 C
Poreč
Subota, 6 lipnja, 2020
iVijesti banner
Naslovnica SPORT Uspješan vikend odbojkaša MOK UMAG 2 kolo Međužupanijske lige Kadeta

Uspješan vikend odbojkaša MOK UMAG 2 kolo Međužupanijske lige Kadeta

U nedjelju 01.12.2019. kadeti su igrali u Rovinju 2 kolo međužupanijske lige kadeta koje je bilo odgođeno, stoji na stranicama MOK Umag.

Nakon odličnog starta u prvom kolu, te dvije pobjede u dvije utakmice, pred dečkima je bio nov izazov. Ovog puta su protivnici bile ekipe OK Rovinja i OK Grobničana.
Nakon što su seniori upisali i drugu pobjedu u dva nastupa i kadeti učinili isto u svojem uzrastu.

Kadeti su se i ovog vikenda se vratili kući neporaženi i bez izgubljenog seta. U obje utakmice su pokazali zrelost i kompaktnost ekipe, tako i u nekim trenucima kada je došlo do laganog pada koncentracije (pogotovo u prvom meču), brzo su reagirali i preuzeli stvar u svoje ruke.

U ovoj generaciji vidljiv je ogroman trud i rad uložen prije svega od strane trenera, koji ih je sve ovih godina pripremao. Ova generacija kadeta ima sigurno veliki potencijal i pred njima je sigurno jedna lijepa budućnost ukoliko budu i dalje nastavili raditi tako marljivo i vrijedno kao u ove zadnje tri godine.

Za istaknuti je i prvi nastup dvoje mlađih kadeta Tomasa Vežnavera i Nicole Paljuha kojima je ovo bio prvi službeni nastup za kadete.

Za MOK UMAG-CPM UMAGO nastupali su: Alex Ćetojević, Danijel Kremer, Gabriel Nadal, Lars Turk, Nicolas Sodomaco, Simone Bassanese, Matteo Saina, Mitja Križovnik, Nicola Paljuh, Tomas Vežnaver.

Čestitke ekipi i treneru!

 

NAJČITANIJE