Užas! Razotkrivena IDS-ova predizborna kampanja/ Piše Otac Manus

(foto:.ids-ddi.com)

 

Vjerujete li da je gašenje kluba studenata Istre u Zagrebu slučajnost? Ne budite naivni. Taj se ”incident” zbio neposredno prije izbora za Europski parlament, a nakon toga je Valter Flego nastupio kao spasitelj kluba studenata Istre i osvojio srca brojnih naivnih potencijalnih glasača.

Valter Flego je iskusan političar i vrsni poznavatelj istarskog mentaliteta, ma koliko god se doimao kao ”naivna slatkica”. Jako dobro zna na što su Istrani slabi i da sukobi Istre s Zagrebom uvijek prolaze. Nije potrebno imati doktorat iz političkih znanosti da bi se dovela u upit ta ”predizborna slučajnost”. Svijet politike je šahovsko polje i svaki je potez unaprijed smišljen, ma koliko god putem režimskih medija izgledao kao slučajan.

U suštini, tajna koalicija HDZ/SDP/IDS je protiv svih Istrana i svih Zagrepčana zajedno. Ne obazirite se na političko – svjetonazorske nijanse. Njihovi gazde su isti. Sjede u Washingtonu i Tel Avivu, vladaju našim bankama, korporacijama i medijima. Sve odluke HDZ-a, SDP-a i IDS-a su podređene tim gazdama.

Sukobi IDS-a i Zagreba nalikuju sukobu dvojice terminatora u filmu Terminator 2, odnosno, sukobu dvojice glumačkih kolega, Roberta Patricka i Arnolda Schwarzeneggera, koji su pred kamerama smrtni neprijatelji, a iza kulisa veliki prijatelji i partneri istoga projekta.

Svađe oko gluposti su im specijalnost, ali važne stvari nikada nisu doveli u upit. Nitko od njih se nije usudio reći nešto protiv Valamara, banaka koje su uništile Istrane i Zagrepčane, Europske unije. Pravim čudom, glede svih sukoba na Bliskom istoku, pripadnici tajne koalicije (HDZ/SDP/IDS) imaju potpuno identične stavove, odnosno potpuno identično viđenje protagonista i antagonista. Čak im i rečenice zvuče toliko slično da se doimaju kao da su napisane od istog scenarista.

Sukob IDS-a i Zagreba je ispunjen brojnim rupama. Obje stranke su u prijateljskim odnosima s Furiom Radinom. Također, Amsterdamska koalicija (u kojoj je IDS) koalira s HDZ-om i HSP-om AS na području Ličko-senjske županije, o čemu se Valter Flego i Boris Miletić nisu očitovali. Stranke IDS i HDZ su utemeljene od političara koji su bili pripadnici iste političke stranke u bivšoj državi.

Ipak, slučaj s klubom studenata Istre je tek pločica koja nam služi da popunimo nedostatke na mozaiku realnosti. Postoji nešto puno užasnije što se nedavno dogodilo, a što gotovo nitko nije shvatio.

Naime, Valter Flego i Boris Miletić su 2.4.2019. godine razgovarali s predstavnicima banaka i zamolili ih da olakšaju radnicima Uljanika s otplatama kredita. Koliko god se gesta činila plemenitom, ona je razotkrila nešto užasno. Razotkrila je moć utjecaja IDS-a na banke, odnosno da su mogli utjecati na njih još 2018. godine kada su brojni djelatnici Uljanika ostali bez kruha. Ipak, Miletić i Flego su odlučili pričekati do 2.4.2019. godine i zauzeti se za radnike Uljanika neposredno pred izbore za Europski parlament.

Sjetimo se činjenice od koje Flego i Miletić bježe. Ivan Nino Jakovčić je sjedio u Nadzornom odboru tvrtke Afarak, strateškog partnera Uljanika.

Nedavno su, također neposredno prije izbora, uhićena potpuno sporedna lica zbog ”afere Uljanik” s kojima su se do jučer Miletić i Flego ”fotkali”.

(Foto: Dusko Marusic/PIXSELL)

(Foto: Goran Kovačić/ PIXSELL)

 

Mislite li da je slučajno da se sve to događa baš pred izbore za Europski parlament? Ne razmišljajte mozgom medija koje financiraju istinski uništitelji Uljanika i svih ostalih firmi u Hrvatskoj.

Pokradeni ste i uništeni od njihovih prijatelja bankara. Njihovi prijatelji iz inozemstva su vlasnici korporacija u kojima radite. Odvedeni ste u sukobe s pogrešnim neprijateljima, slomljen vam je ponos i oduzeta čast. Ne dozvolite da vam otruju srce i um predizbornom medijsko-propagandnim otrovom, a ni da vam se smiju iz Bruxellesa kako ste glupi nakon svih zala što su vam nanijeli.

Glas za IDS je više sadistički čin nego što je to bičevanje do krvi samoga sebe jer glas za IDS pretvara vašu djecu u roblje koje će biti bičevano bičem njihovih prijatelja, bankara i vlasnika korporacija, ali puno dugoročnije.

Otiđite do sobe svoga djeteta i pogledajte mu nevino lice te ga zamislite kao roba banaka i korporacija, da živi tužan život poput vas. Primite ruke svojih roditelja, te ruke koje su vas hranile i pogledajte koliko su mučne, a nakon toga, pogledajte bolje one za koje želite glasati na izborima. Možda vas mediji mogu prevariti, ali srce neće.

Autor: Otac Manus