32.6 C
Poreč
Nedjelja, 9 kolovoza, 2020
iVijesti banner
Naslovnica ZABAVA Valamar: Luksuzni Marea i Istra primili prve goste

Valamar: Luksuzni Marea i Istra primili prve goste

Otvorenjem Valamar Collection Marea Suites 5* u Poreču te Istra Premium Camping Resorta 5* u Funtani, Valamar je priveo kraju ovogodišnje investicije vrijedne 793 milijuna kuna, ali i zaokružio trogodišnji investicijski ciklus težak čak 2,5 milijarde kuna.

“Valamar je do sada, uključujući i ovogodišnje investicije, u hrvatski turizam uložio 5,8 milijardi kuna. Ove godine smo otvorili oko 400 novih radnih mjesta pa će ovoga ljeta u Valamaru raditi oko 7 tisuća zaposlenika”, ističe Ivana Budin Arhanić, potpredsjednica za poslovni razvoj i korporativne poslove.

Investicija u Mareu je vrijedna 140 milijuna kuna. Gradnja je počela na jesen te uspješno završena u samo osam mjeseci, a na izgradnji je bilo angažirano 25 domaćih tvrtki.

“Valamar Marea Collection Resort je dizajniran za odmor obitelji s djecom te je ovom investicijom proširena ponuda obiteljskog odmora u Poreču. Gostima će na ponudi biti luksuznim apartmani s pogledom na more, više od 200 četvornih metara bazena, novouređena plaža, restoranini, sportski sadržaji i Maro ponudom za djecu svih uzrasta”, istaknuo je Ozren Renko, direktor novog resorta.

Istra Premium Camping Resort je prvi Valamarov veliki kamp s 5 zvjezdica. U njega je u posljednje dvije godine uloženo 280 milijuna kuna.

“Camping Resort sadrži veliki obiteljski Aquapark s čak 1000 četvornih metara vodene površine, veliku zabavnu dvoranu s kinom, pozornicom, dječjim klubovima i igraonicama te Super Maro programima za djecu. Ima i jednu od najljepše uređenih Valamar plaža s pogledom na stari grad Vrsar, svoju Piazzu, restorane, barove, V Sport Park i igrališta, kao i glamping šatore te luksuzne mobilne kućice s privatnim bazenima”, navodi Lea Sošić, direktorica razvoja proizvoda u Valamaru.

Oba objekta su već primila prve goste.

(kb)

Izvor i foto: Parentium

NAJČITANIJE