29.8 C
Poreč
Utorak, 11 kolovoza, 2020
iVijesti banner
Naslovnica AKTUALNO VIDEO: Tko kaže da je sport u Italiji umro?

VIDEO: Tko kaže da je sport u Italiji umro?

Dvije mlade talijanske tenisačice prerasle su u viralnu internetsku senzaciju svojim videom u kojemu igraju tenis s vrha jedne zgrade na drugu, poštujući pravila društvenog distanciranja. Video je dosad samo na Twitteru zabilježio više od 8,6 milijuna pregleda, uz još skoro 2 milijuna na Facebooku i 500 tisuća na Instagramu.

Vittoria Oliveri i Carola Pessina iz grada Finale Ligure u pokrajini Liguriji prihvatile su online izazov pod hashtagom #TennisAtHome, pod kojim je od 13. travnja na društvene mreže postavljeno više od 18 tisuća objava, koje su generirale oko 400 milijuna pregleda i 8 milijuna interakcija. No Vittorijin i Carolin video pokazao se daleko najpopularnijim, što ne treba čuditi bilo koga tko ga pogleda. Djevojke su pokazale iznimnu vještinu igrajući svaka s krova svoje zgrade, a video je ekslpodirao kada su ga podijelili Piers Morgan, bivši NBA igrač Rex Chapman i drugi.

VIDEO:

https://www.jutarnji.hr/viral/video-tko-kaze-da-je-sport-u-italiji-potpuno-umro-snimka-treninga-mladih-tenisacica-postala-svjetska-senzacija-stotine-ljudi-prihvatilo-izazov/10229983/

NAJČITANIJE