26 C
Poreč
Petak, 3 srpnja, 2020
iVijesti banner
Naslovnica ISTRA VIli Bassanese primio izvrsne učenike srednjih škola

VIli Bassanese primio izvrsne učenike srednjih škola

Grad Umag tradicionalno svake godine nagrađuje izvrsne učenike završnih razreda srednjih škola koji su ostvarili iznimne rezultate tijekom srednjoškolskog obrazovanja te koji su s odličnim uspjehom završili sve razrede srednje škole. Ove je godine gradonačelnik Grada Umaga Vili Bassanese izvrsne srednjoškolce koji su školskoj godini 2018./2019. završili s odličnim uspjehom sve obrazovne godine, primio u ponedjeljak, 29. srpnja 2019. godine u Gradskoj vijećnici Grada Umaga. Učenicima su dodijeljena priznanja i novčane nagrade u iznosu od 500,00 kuna.

Ukupno je 13 učenika završilo s odličnim uspjehom sve obrazovne godine, i to Lovre Labura, Stefan Madnić, Karin Smilović, Klara Vladimir, Filip Leindl, Ivana Stipanović, Iva Andrea Pašić-učenici Srednje škole Mate Balote u Poreču, Tonka Čikeš, David Labinjan i Laura Manin-učenici Pazinskog kolegija-klasične gimnazije Pazin, Patrik Butković-učenik Srednje škole “Vladimir Gortan” u Bujama, Ana Auguštin-učenica Talijanske srednje škole “Leonardo da Vinci” u Bujama te Martin Končar-učenik Talijanske srednje škole “Pietro Coppo” u Izoli. U školskoj godini 2018./2019. srednje je škole pohađalo ukupno 379 učenika s područja Grada Umaga

„Čestitam od srca svim našim srednjoškolskim odlikašima. Čestitam ovom prilikom i njihovim mentorima, roditeljima, kao i svima onima koji su dali veliki doprinos uspjehu naših izvrsnih učenika, jer upravo su oni naša budućnost i primjer svim mlađim generacijama da se rad i trud isplati. Našim mladim perspektivnim učenicima želim kvalitetnu i uspješnu budućnost, puno upijanja novih znanja!“, zaključio je gradonačelnik Bassanese prilikom dodjele priznanja.

NAJČITANIJE