17.3 C
Poreč
Subota, 6 lipnja, 2020
iVijesti banner
Naslovnica KULTURA Vodnjansko ljeto krenulo punom parom! Evo što ovaj vikend donosi

Vodnjansko ljeto krenulo punom parom! Evo što ovaj vikend donosi

Vodnjansko je ljeto krenulo punom parom sa bogatim programom na Narodnom trgu.
Nakon održanog svečanog otvorenja vodnjanskog ljeta, uz tradicionalne vatre Sv. Ivana i puštanje lampiona dobrih želja ,,Make a wish“!, program se nastavlja i ovaj tjedan.

U petak, 28.06. s početkom u 21 sat u Galeriji ″El magazein″ održati će se otvorenje izložbe arhitekture „Naših prvih 100 godina/I nostri primi 100 anni“ AD- arhitekture i dizajn d.o.o. Projekti-progetti.

U subotu, 29.06. s početkom u 21 sat na Narodnom trgu u Vodnjanu održati će se 5. po redu Bošnjačka noć u organizaciji BKUD-a ″Vodnjan″.

U nedjelju 30.06. s početkom u 21 h u vodnjanskoj staroj uljari (Portarol 31) ljubitelji kazališne komedije uživati će u nastupu izvrsnog Valtera Roše u predstavi „Mistero buffo“.
Galižanci će i ove godine proslaviti Sv. Petra i Pavla sa prigodnim programom u Zajednici Talijana – Comunità degli Italiani di Gallesano. Kulturno-zabavni program održati će se u subotu, 29.06. s početkom u 19,30 sati.

U Peroju na plaži Martulina, ove će se subote 29.06. održati tradicionalni „Martulina cup“, s početkom u 14 sati.

Za detalje o programima Vodnjanskog ljeta posjetie web stranicu vodnjan.hr ili Facebook stranicu Vodnjan-Dignano: Grad priča – Città da raccontare.

NAJČITANIJE