25.5 C
Poreč
Srijeda, 8 srpnja, 2020
iVijesti banner
Naslovnica ISTRA Vrsarski stolnotenisači osvojili 10 medalja u Poreču

Vrsarski stolnotenisači osvojili 10 medalja u Poreču

U organizaciji stolnoteniskog kluba “Jadran” u dvorani Žatika održano je pojedinačno prvenstvo Istarske županije u svim dobnim kategorijama. Na prvenstvu su nastupili i takmičari stolnoteniskog kluba”Vrsar” i to vrlo uspješno sa deset osvojenih postolja.

U kategoriji klinaca Paolo Pulić osvojio je drugo mjesto.Kod najmlađih kadetkinja također drugo mjesto Morena Brajković. Prvo mjesto u konkurenciji mlađih kadetkinja za Emu Brizić koja je i u starijoj kategoriji kadetkinja osvojila medalju, odnosno treće mjesto.

Prvo mjesto u konkurenciji kadetkinja zauzela je njena klupska kolegica Ana Lukez koja je ujedno bila najbolja i u konkurenciji juniorki. Leo Lukez je bio najbolji u kategoriji kadeta dok je u konkurenciji mlađih kadeta osvojio drugo mjesto.

Jan Grujović u kategoriji juniora je na postolju sa osvojenim drugim mjestom. I, na kraju najbolji u seniorskoj konkurenciji bio je Jadran Kovačev koji je zaokružio uspjehe takmičara iz stolnoteniskog kluba “Vrsar” sa još jednim prvim mjestom.

Izvor i foto: istrasport.eu

 

NAJČITANIJE