20.4 C
Poreč
Petak, 25 rujna, 2020
iVijesti banner
Naslovnica AKTUALNO Zatvoren je Ljetni kamp Poreča i Zabavna ljetna baza DND-a

Zatvoren je Ljetni kamp Poreča i Zabavna ljetna baza DND-a

Odrađenom četvrtom smjenom porečkih ljetna programa za djecu, Ljetnog kampa Poreč na
Gradskom kupalištu i Zabavne ljetne baze DND u Špadićima, u subotu je spušten zastor na
ovogodišnja ljetna događanja. U svakom kampu je za kraj održana prigodna svečanost, a čestitke na odrađenim programima uputio je i gradonačelnik Poreča Loris Peršurić.

Ljetni kamp Grada Poreča ove je godine pohađalo 260 mališana a na Gradskom kupalištu od kraja lipnja pa sve do kraja kolovoza porečki klinci vođeni voditeljima, trenerima i stručnim suradnicima, učili su razne vještine plivanja, aktivnost u kreativnim radionicama, istraživanja morskog svijeta uz program Ambasadori turizma gdje su učili što znači živjeti u turističkom gradu.

U Zabavnoj ljetnoj bazi DND-a u Špadićima u kojoj je u četiri smjene sudjelovalo ovog ljeta 235 djece na završnoj svečanosti uz pjesmu i ples, mališani s voditeljima izveli su prigodni program, a gradonačelniku su uručili svoj likovni rad.

Gradonačelnik Poreča Loris Peršurić čestitao je djeci i voditeljima na odrađenim
aktivnostima naglasivši da su ovakvi programi posebno važni i da će ih Poreč uvijek podržavati, jer u ljetnim mjesecima djeca imaju prilike sigurno i kvalitetno provesti slobodno vrijeme, imati zabavne, poučne i aktivne praznike a na zadovoljstvo roditelja. (iV)

NAJČITANIJE