25.7 C
Poreč
Nedjelja, 12 srpnja, 2020
iVijesti banner
Naslovnica ISTRA Zuccafest - humanitarna manifestacija koje je oduševila Umag

Zuccafest – humanitarna manifestacija koje je oduševila Umag

Jučerašnja humanitarna manifestacija „Zuccafest“ oduševila je sve posjetitelje svojim bogatim programom i eno-gastronomskom ponudom.

Juha od bundeve, rižoto s kozicama i bundevom te kolači od bundeve, u organizaciji i pripremi Udruženja obrtnika Bujštine, bili su tema hvale tijekom trajanja cijele manifestacije.
Svakako moramo posebne pohvale uputiti našim dekoraterima, Ivani Čelan Lakošeljac i Emanuelu Melonu, koji su uz pomoć vrijednih brojnih pomagača, kao i radova vrtićkih i školskih skupina, Trg 1. svibnja pretvorili u pravu Zuccafest bajku!

Dupkom puni umaški Trg zabavile su plesne skupine TZ „Fulvio Tomizza“ Umag, umaške mažoretkinje te skupine umaških vrtića i škola. Nisu nedostajali ni bogata lutrija u organizaciji Udruge „Maškare“ Petrovija te keksići, djelo vrijednih ruku prvašića OŠ Marije i Line, članova skupine „Spretne ruke“ u vodstvu učiteljice Silvane Nerćak.

Hvala i svim sugrađanima koji su jučer ponovno pokazali svoje veliko srce sudjelujući u humanitarnoj akciji kojom se prikupljaju sredstva za nabavku radiološkog uređaja za umaški Dom zdravlja!

Kako je bilo pogledajte u Facebook foto galeriji:

NAJČITANIJE