10.7 C
Poreč
Utorak, 25 veljače, 2020
iVijesti banner
Naslovnica SPORT Županijski prvoligaši s Labinštine u novu sezonu ulaze ojačani

Županijski prvoligaši s Labinštine u novu sezonu ulaze ojačani

Županijski prvoligaši s Labinštine trebali bi u sljedećih par dana početi s pripremama, a ponešto ima i novosti pred novu sezonu. Jedinstvo Omladinac ostaje sa svojim dosadašnjim trenerom Dinom Černjulom, a u Potpićan se na trenersku klupu vratio Moreno Kanciani, dosadašnji strateg Cementa.

Nedešćani su, dosad je već poznato, iz kadra izgubili Licula i Načinovića koji su otišli u Rudar, ali im je stigao bivši Kovar Josip Maksenčuk, iz Pazinke. Prijelazni rok za njih još nije gotov, a vesele se i reaktiviranju Marija Bugarina, nekad perspektivnog braniča, također Rudara.

Na potpićanskoj Dubrovi zasad su ostali svi od lanjske sezone, a pristigli su Arnes Džinić iz Raše 1938 kao jedini iskusniji igrač, Patrik Pincin koji se vratio nakon sezone u Pazinu te Andrea Licul i Daniel Putinja, mladi igrači koji stižu iz omladinskih pogona Rudara i Jadrana. Novost u Dumbrovi je i angažiranja Vedrana Pamića koji će u narednoj sezoni raditi s vratima.

Izvor i foto: istrasport.eu

NAJČITANIJE

Smatrate li da Nivio Stojnić, bez obzira na ispriku, treba nakon seksističko – vulgarnog ispada podnijeti neopozivu ostavku ili smatrate da i dalje može obnašati dužnost načelnika Općine Tar Vabriga?